středa 4. prosince 2013

Hop s králíkem do roku 2014

První neoficiální závody v králičím hopu jsou zde!!! 

Králičí Hop v Rychnově nad Kněžnou za podpory Domu dětí a mládeže v Rychnově nad Kněžnou a Českého svazu chovatelů pro vás připravuje svoje první závody, které se uskuteční ještě letos, konkrétně 28. prosince 2013 v Javornici.
Budou to "legranda" závody se 4 kategoriemi, takže si každý určitě užije, od malých až po velké. Můžete se přijít mezi svátky jenom podívat na něco zajímavého a veselého anebo si přijďte rovnou zazávodit.
V kategorii ŠIKULKY si budou moci zazávodit úplní nováčci, kteří začali trénovat teprve od září a pro které to budou první závody "na zkoušku". V další kategorii FRAJEŘI přivítáme zkušené závodníky, kteří se již účastní oficiálních závodů a většina z nich byli i účastníci nebo i vítězové na letošním Mistrovství Evropy v Králičím hopu. Třetí kategorií budou VETERÁNI, zde uvidíme závodníky, kterým je více než 18 let. Poslední kategorií jsou RODINKY, kde si rodiče závodníků zazávodí s vylosovaným králíčkem. Do této kategorie se může přihlásit kdokoliv a to i přímo na místě závodů od 9:00 do 9:45!

Propozice, přihlášku a další informace naleznete ZDE.

Už se na vás moc těšíme!



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.